Projectes

Dona – Energia

Any d’inici: 2018

Any d’acabament: Continuïtat

Pressupost: 1.500€

Beneficiaris: Dones de Camoapa

Cofinançadors:

L’empoderament de les dones en el món és un dels grans objectius que organitzacions públiques i privades volen potenciar des de fa molts anys. Se sap que donar formació a les dones per al desenvolupament personal i social pot esdevenir un creixement exponencial de gran calat que repercuteix, sens dubte, en el benefici de tothom.

Objectius del projecte

La nova línia de formació va encaminada a:

– Facilitar el coneixement necessari sobre les ENERGIES RENOVABLES, per tal de que es puguin crear diferents nuclis urbans i rurals d’abastament elèctric mitjançant energia solar, així com el coneixement de la seva construcció i instal·lació en els punts adients.

– Desenvolupar l’autonomia de les dones per una millora de la qualitat de vida de la població i perquè esdevinguin agents de canvi de l’economia familiar i comunitària.

– Apoderar a les dones a través de la formació sobre energies renovables.

– Vincular diferents agents locals per a dur a terme una tasca comunitària.

Previsions 2018

Es preveu:

  • Fer una prospecció de la bonança del projecte a través dels agents locals de Camoapa (Asodhermu, ADM, UNA, NILAPAN,altres).
  • Adquirir coneixements específics per part de la referent del projecte, per a la seva posta en marxa, tant pel que fa a les energies renovables, com per la formació a tercers.
  • Aprovar la viabilitat del projecte, elaboració detallat del mateix i cercar finançament.
премиум темы wordpress 3.9