Projectes

Projecte jove per al desenvolupament de la infància

Any d’inici: 2016

Any d’acabament: 2017

Inversió: 800,22€

Beneficiaris: Joves Camoapa

Cofinançadors:

Projecte jove - Camoapa

L’objectiu del projecte és crear vincles entre els joves de Sant Just i Camoapa i establir canals de comunicació que permetin disposar de recursos per emprendre la tasca educativa en el lleure i compartir eines que enforteixin els dos grups.

Aspectes rellevants del 2016

Durant el 2016 s’ha anat engegant el projecte via skypes, correus i missatges de facebook amb el grup jove de Camoapa, el representant de Sant Just Solidari d’ASODHERMU i el grup jove d’aquí.

S’han fet activitats per recaptar diners per poder costejar el vol fins a Camoapa.

Del 8 fins el 28 d’agost, cinc joves de l’entitat van anar a Camoapa. L’estada a Nicaragua va servir per començar a cohesionar els grups joves i generar un lligam més de l’agermanament, concretar més el projecte, i fer formacions d’educació en el lleure, posant-les en pràctica amb infants de “Los Luceros del Amanecer” i del CDI.

Previsió 2017

Durant el 2017 l’objectiu és donar recolzament des d’aquí i continuar el projecte que va començar l’estiu passat. Es farà una reunió mensual per part dels dos grups joves, el de Camoapa i el de Sant Just, per tal de poder tenir una comunicació continuada, ja que el principal objectiu és crear un projecte a llarg termini.

La interacció en el projecte del grup jove de Sant Just consisteix en donar suport i eines al grup jove existent a Nicaragua. D’aquesta manera, serà possible que el grup jove de Camoapa pugui arribar a fer activitats per als infants en l’àmbit del lleure d’una manera autònoma

премиум темы wordpress 3.9