Política de privacitat i de cookies

Política de privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

SANT JUST SOLIDARI
Domicili social: C/ Montserrat, 2,  08960 Sant Just Desvern
CIF:G-60.804.614
Telèfon:+34-93.473.65.84
Pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades a través de l’adreça postal o del correu electrònic: sjs@justsolidari.cat

2. Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu, o aquelles que accedim a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licituds a través del lloc web https://justsolidari.cat seran incorporades a un fitxer titularitat de SANT JUST SOLIDARI, amb la finalitat de:

– Mantenir informats/es a particulars i entitats sobre el treball, les activitats i informació d’interès de Sant Just Solidari.

– Atendre les peticions i/o consultes i enviar comunicacions (també per via electrònica).

– Gestionar les altes del nous membres i les activitats de l’entitat.

Serà necessari que, en els formularis del Web, l’usuari empleni els camps assenyalats com a “obligatoris”. El no emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que SANT JUST SOLIDARI no pogués atendre la seva sol·licitud i, en conseqüència, SANT JUST SOLIDARI quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o prestació incompleta de les peticions i/o consultes sol·licitades.

L’usuari haurà de comunicar a SANT JUST SOLIDARI les seves dades personals actuals per tal que la informació continguda en els fitxers de SANT JUST SOLIDARI estigui actualitzada i sense errors. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

3. Quines dades gestionem?

Les dades que l’entitat gestiona són les següents:

– Quan una empresa es subscriu a Sant Just Solidari com a associada es demana: Nom legal de l’empresa, CIF, adreça, telèfon, IBAN per fer el cobrament de la quota trimestral, correu electrònic genèric, noms del personal tècnic i els seus correus electrònic institucionals.

– Quan un particular es subscriu a Sant Just Solidari, es demana: nom i cognoms, DNI, adreça, telèfon, IBAN per el cobrament de la quota trimestral i correu electrònic.

4. Quant temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels i les usuàries es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari podrà oposar-se a la conservació de les seves per al tractament dels mateixos, enviant un correu electrònic a sjs@justsolidari.cat

5. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat, interessada.

6. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades personals facilitades per l’usuari, usuària, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers, si bé podran cedir-se a proveïdors sota contracte amb SANT JUST SOLIDARI per a les finalitats referides anteriorment.

SANT JUST SOLIDARI té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i n’eviten l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

7. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en el domicili social de SANT JUST SOLIDARI en els termes establerts a la legislació vigent. Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s’hagin de complir amb determinats requisits formals establerts a la normativa vigent, SANT JUST SOLIDARI li ofereix la possibilitat de sol·licitar l’exercici dels drets referits anteriorment a través del correu electrònic sjs@justsolidari.cat

Si creieu que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa vigent pots presentar una reclamació a les adreces esmentades o davant l’autoritat de control de la Agencia Española de Protección de Datos.

Política de cookies

El nostre lloc web https://justsolidari.cat (d’ara endavant el “Lloc web”) utilitza una tecnologia denominada “cookies” amb la finalitat de poder recaptar informació sobre l’ús del Lloc web.

Li informem que podem utilitzar cookies amb la finalitat de facilitar la seva navegació a través del Lloc web, distingir-li d’altres usuaris, proporcionar-li una millor experiència en l’ús del mateix, i identificar problemes per millorar el nostre Lloc web. Així mateix, en cas que presti el seu consentiment, utilitzarem cookies que ens permetin obtenir més informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre Lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.

La present política de cookies té per finalitat informar-li de manera clara i precisa sobre les cookies que s’utilitzen en el nostre Lloc web (la “Política de Cookies”). En cas que vulgui recaptar més informació sobre les cookies que utilitzem en el Lloc web, podrà remetre un correu electrònic a la següent adreça: sjs@justsolidari.cat.

1. Cookies

Una cookie és un arxiu que es descarrega en el seu equip (ordinador o dispositiu mòbil) amb la finalitat d’emmagatzemar dades que podran ser actualitzats i recuperats per l’entitat responsable de la seva instal·lació.

La informació recaptada a través de les cookies pot incloure la data i hora de visites al Lloc web, les pàgines visionades, el temps que ha estat en el nostre Lloc web i els llocs visitats just abans i després del mateix.

2. Tipus de cookies que s’usen en el Lloc web
El nostre Lloc web utilitza les cookies que es descriuen a continuació:

  • Cookies pròpies

Són aquelles cookies que són enviades al seu ordinador i gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc web. La informació que recaptem s’empra per millorar la qualitat del nostre servei i la seva experiència com a usuari. Aquestes cookies romanen en el seu navegador més temps, permetent-nos reconèixer-li com a visitant recurrent del Lloc web i adaptar el contingut per oferir-li continguts que s’ajustin a les seves preferències.

  • Cookies analítiques de tercers

En el nostre Lloc web també utilitzem el sistema de mesurament d’audiència Google Analytics, una eina d’anàlisi web de Google que ens permet conèixer com interactuen els usuaris del nostre Lloc web. Així mateix, habilita cookies en el domini del lloc en el qual es troba l’usuari i utilitza un conjunt de cookies per recopilar informació de forma anònima i elaborar informes de tendències del Lloc web sense identificar a usuaris individuals. Juntament amb els nostres arxius de registre del servidor, ens permeten conèixer el nombre total d’usuaris que visiten el nostre Lloc web i aquelles parts del mateix que gaudeixen de major popularitat. Gràcies a elles obtenim una informació que pot ajudar-nos a millorar la navegació i donar un millor servei a usuaris.
Pot obtenir més informació sobre les cookies de Google Analytics i informació sobre la privadesa a l’enllaç al lloc web de Google on pot consultar la descripció del tipus de cookies que utilitza Google Analitycs i el seu període d’expiració: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es.

Si interactua amb el contingut del nostre Lloc web també poden establir-se cookies de tercers. Les cookies de tercers, són aquelles establertes per un domini diferent del nostre Lloc web. No podem accedir a les dades emmagatzemades en les cookies d’altres llocs web quan navegui en els citats llocs web.

3. Consentiment

En navegar i continuar en el nostre Lloc web estarà consentint l’ús de les cookies abans enunciades, pels terminis assenyalats i en les condicions contingudes en la present Política de Cookies.

4. Deshabilitar i bloquejar cookies

Li informem que atès que les cookies no són necessàries per a l’ús del nostre Lloc web, pot bloquejar-les o deshabilitar-les activant la configuració del seu navegador que li permet rebutjar la instal·lació de totes les cookies o d’algunes d’elles.

La pràctica majoria dels navegadors permeten advertir de la presència de cookies o rebutjar-les automàticament. Si les rebutja podrà seguir usant el nostre Lloc web, encara que l’ús d’alguns dels seus serveis podrà ser limitat i per tant la seva experiència en el nostre Lloc web podrà ser menys satisfactòria.

5. Retirar el meu consentiment

Si volgués retirar a qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb la present Política de Cookies, haurà d’eliminar les cookies emmagatzemades en el seu equip (ordinador o dispositiu mòbil) a través dels ajustos i configuracions del seu navegador d’Internet.

Tret que hagi ajustat la configuració del seu navegador, el nostre sistema crearà cookies quan visiti el nostre Lloc web. Tingui present que tots els navegadors d’Internet permeten el canvi d’aquesta configuració. Per a més informació sobre la forma d’ajustar les seves configuracions de cookies en els següents navegadors, li remetem a l’enllaç pertinent:

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:

Els procediments per al bloqueig i eliminació de les cookies poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre.
Per a més informació sobre Internet Explorer premi aquí.
Per a més informació sobre Chrome premi aquí.
Per a més informació sobre Safari premi aquí.
Per a més informació sobre Firefox premi aquí.

6. Canvis en la Política de Cookies

És possible que actualitzem la Política de Cookies del nostre Lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i para què usem les cookies. La Política de Cookies es va actualitzar per última vegada a data 19/03/2020.

Contacte

Si tingués algun dubte, comentari o suggeriment sobre la Política de Privacitat i de  Cookies, per favor escrigui a: sjs@justsolidari.cat.

премиум темы wordpress 3.9