Vols formar part de l’equip de voluntariat del nostre projecte d’En Bici Sense Edat?

En Bici Sense Edat a Sant Just Desvern és un dels projectes de Sant Just Solidari que, mitjançant un programa de voluntariat social, vol retornar la capacitat d’anar en bicicleta i fer “sentir el vent a la cara” a persones grans i/o persones amb diversitat funcional.

Busquem estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida, el benestar i la salut d’aquests col·lectius, a partir de la millora de la seva mobilitat i l’acompanyament.

Ja estem en marxa però necessitem ampliar la família del voluntariat, i aquí hi entres tu. Pots sumar-t’hi ja sigui conduint els tricicles, acompanyant durant les passejades amb la teva bici, fent tasques de gestió, comunicació, mecànica…

Els únics requisits per afegir-te a l’equip de voluntariat EBSE són:
1. Ser major d’edat en el cas de conduir el tricicle, i tenir més de 16 anys en el cas de fer acompanyaments.
2. Completar una formació teòrica i pràctica.
3. Tenir ganes de conèixer i compartir històries amb la gent gran i gent amb mobilitat reduïda.
4. Tenir disponibilitat per participar. No importa si és una participació esporàdica, flexible o regular, l’important és que dintre de les vostres possibilitats sigui una participació sostinguda en el temps d’almenys 6 mesos de durada.
5. Ganes d’ajudar mentre fas una activitat lúdica, senzilla, innovadora i saludable.

NO és requisit indispensable per ser voluntari/ària:
1. Estar en forma (els nostres tricicles són elèctrics)
2. Ser usuari/ària habitual de la bici
3. Parlar català (tot i que la comunicació de la nostra part serà principalment en català)

Suma’t al nostre equip de voluntariat! Et necessitem! Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te, i si vols apuntar-te a les formacions gratuïtes, t’avisarem quan sigui la propera.

  Nom i cognoms*

  Correu electrònic*

  Telèfon

  Data de naixement*

  Com t'agradaria col·laborar amb nosaltres?*

  Com ens has conegut?*

  Tens algun dubte o comentari?

  En aplicació del Reglament General de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades facilitades seran incloses en el fitxer de l’Associació EN BICI SENSE EDAT. Omplint el formulari d’inscripció, vostè autoritza a En Bici Sense Edat a incloure les seves dades en el citat fitxer així com a utilitzar-les i tractar-les de forma automatitzada, o no, per a la gestió i registre de les seves relacions amb aquesta entitat. Així mateix, vostè també autoritza el tractament de les seves dades personals per a l’enviament, per qualsevol mitjà, d’informació sobre les activitats i serveis de l'Associació. S ’autoritza, així mateix a enviar-li el butlletí de distribució gratuïta. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos d'una obligació legal. Existeix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que subministreu, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant correu escrit adreçat a info@enbicisenseedat.cat

  Amb el suport de