Informació Sant Just Solidari

Casa nostra, casa vostra

Sant Just Solidari s’ha afegit a a la campanya “Casa nostra, casa vostra ” en favor de les persones refugiades i migrants. Ja són més de 47.000 persones i entitats adherides al manifest i a la campanya.

“Casa nostra, casa vostra” té un doble objectiu: per una banda, reivindicar l’acollida de les persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, i per motius d’orientació sexual o per les seves creences; i per l’altra, acollir les persones que ja són aquí i que segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna.

“Casa nostra, casa vostra” és una iniciativa que neix de la societat civil, i té una profunda preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea. Les accions que mouen la campanya passen per actuacions sobre el terreny, per exemple, ajudant des dels camps de refugiats; i també, a nivell jurídic i polític. De fet, la Federació d’ONGS de Catalunya ha treballat per interposar una demanda al Tribunal de Justícia Europeu per denunciar els acords d’Europa i Turquia, que atempten contra els Drets Humans. Altres actuacions passen per fer més sensibilització.

Trobareu més informació al web www.casanostracasavostra.cat.

logo-casa-nostra-casa-vostra