Informació Sant Just Solidari

CDDH abril 2023

    Aquest mes d’abril de 2023 s’obre un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

  • Dimarts 25 d’abril a les 19h a Les Escoles – Xerrada sobre la situació actual a Nicaragua a càrrec de Wendy Quintero.

    Wendy Quintero, periodista i defensora dels Drets Humans a Nicaragua, exiliada a Costa Rica, i membre del Centro Nicaragüense de Derechos Humanos (CENIDH), organització perseguida per aquesta causa.
    La defensora està vinculada a l’entitat del municipi Sant Just Solidari ja que és fundadora i sòcia de Ràdio Camoapa, projecte impulsat per l’entitat. Actualment és la nostra coordinadora del projecte “Las Hijas del Maíz” a Costa Rica. Ella ens parlarà de la situació actual a Nicaragua i les vulneracions de Drets Humans que està patint la població d’aquest país.

  • Dijous 27 d’abril a les 19h a Les Escoles – Xerrada sobre les Dones i Street Art a l’Orient Mitjà a càrrec de Laila Ajjawi.

    Laila Ajjawi, artista del grafit i activista palestina que s’esforça per canviar la percepció de la comunitat jordana sobre les dones. Es va criar als afores del camp de persones refugiades d’Ibrid de Jordània. Forma part de la iniciativa Women on Walls, -WOW- que funciona com una xarxa de dones grafiteres i artistes visuals de l’Orient Mitjà. La seva última peça qüestiona les lleis exclusives de ciutadania del país i ho fa amb valentia, malgrat que la pràctica de grafits polítics a l’Orient Mitjà està dominada per homes.

(Abril 2023)