Informació Sant Just Solidari

Ciutats Defensores DH

Properes conferències de la segona edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans a Sant Just dins del programa Gira de tardor.

Dimarts 4 d’octubre a les 19h a Les Escoles
Lorraine Leete, Grècia. Legal Centre Lesvos. Advocada i defensora dels drets humans. És coordinadora del Legal Center Lesvos, una organització formada per persones advocades, voluntàries legals i intèrprets d’arreu del món que ofereix assistència legal a les persones refugiades i migrants a l’illa grega de Lesvos.

Dimecres 5 d’octubre a les 19h a Les Escoles
Ahmed Ettanji, Sàhara Occidental. És periodista, cofundador i president del col·lectiu Equipe Media, un grup d’activistes i periodistes sahrauís que treballen de forma clandestina als territoris ocupats del Sàhara Occidental des de l’any 2009. Etanjji ha denunciat l’increment de la repressió als territoris ocupats arran de la ruptura de l’alto al foc entre el Front Polisario i el Marroc el novembre de 2020 amb la militarització de les ciutats, detencions i vigilància constant a cases d’activistes.

Organiza l’Ajuntament de Sant Just Desvern amb la col·laboració de Sant Just Solidari, Justícia i Pau, i Acció Solidària i logística.

Més informació a https://ciutatsdretshumans.cat/

(Setembre 2022)