Informació Sant Just Solidari

EBSE. Curs i col·laboracions

Cessió de Tricicle

Una empresa de lloguer de tricicles amb conductor per fer passejades d’oci de Barcelona, ens ha cedit un tricicle per tal de poder fer els cursos al voluntariat i començar com a prova pilot.

Aquest tricicle no té les característiques necessàries per desenvolupar l’activitat plenament (no disposa de plataforma que faciliti l’accés, ni capota útil per la pluja i el vent, ni manta impermeable, els components com el canvi i frens son molt senzills…) però si ens servirà per poder començar amb el projecte, fins que l’ajuntament compri el tricicle recomanat per l’activitat i faci la cessió del mateix al projecte.

 

 

Col·laboracions
Hem aconseguit una col·laboració amb l’empresa PROTOURBCN, que tenen una botiga de bicicletes a Sant Just, i que aportaran la mà d’obra gratuïta per a les revisions i reparacions que requereixi el tricicle. Per part nostra afegim la seva identitat corporativa al tricicle indicant que son col·laboradors.

El mateix ha passat amb l’empresa d’arts gràfiques CDM Group, que ha col·laborat fent les impressions d’engantxines, foams decoratius pel tricicle així com flyers publicitaris.

 

 

 

Preparació del Tricicle

 

Un cop ja disposem dels materials gràfics identificatius del projecte, l’hem “tunejat”, revisat i agafat mides per fer-ne una manta impermeable. Ha quedat així de bé!!

 

 

 

1r Curs de voluntaris

 

El passat dissabte 9 de novembre, es va celebrar a les oficines de Sant Just Solidari la primera part (teoria) del curs de formació a les persones voluntàries. Hi van participar els primers 8 voluntaris. Properament es farà la segona part del curs, classes pràctiques, en grups de 3.

 

 

 

 

L’Ajuntament “es mulla”

 

 

L’Ajuntament publica al butlletí la noticia “flash” on informa que participarà del projecte dotant-lo econòmicament.

 

 

 

 

(Novembre 2019)