Informació Sant Just Solidari

Nou curs formació EBSE

Des d’En Bici Sense Edat SANT JUST ens fa molta il·lusió anunciar-vos que el proper divendres 9 d’octubre oferirem un nou curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se al nostre equip de voluntariat a Sant Just

Quins són els continguts d’aquest curs?

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Segons les condicions de la pandèmia i la quantitat d’inscrits, els curs teòric es realitzarà en format virtual.

Dada i lloc de trobada. 

  • Quan: Divendres 9/10 de 17:30 a 19:30.
  • Lloc: Oficina de Sant Just Solidari, “Les Escoles”, c/Montserrat, 2, Sant Just Desvern
  • Contacte: Si voleu més informació, contacteu amb el coordinador del projecte: carles.sd@enbicisenseedat.cat

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat. Per reservar la teva plaça omple el següent formulari: https://bit.ly/33OM3vI

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

(Setembre 2020)