Informació Sant Just Solidari

La GRAN pedalada

Amb el lema “Avancem juntes contra la soledat no volguda”, l’associació En Bici Sense Edat presenta la GRAN pedalada, una cursa solidària i inclusiva que té com a objectiu visibilitzar l’aïllament i la soledat no desitjada de les persones grans. Els fons recaptats gràcies a la solidaritat col·lectiva es destinaran a projectes que desenvolupa l’entitat.

La GRAN pedalada és la 1a carrera solidària d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda. Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure i, gràcies a la solidaritat col·lectiva, poder obtenir recursos econòmics que es destinaran a oferir major quantitat de passejades amb els quals arribarem cada vegada a més persones en risc d’exclusió.

Amb motiu de la situació de la Covid-19, aquesta 1a edició de la GRAN pedalada es celebrarà virtualment. Des de les 10:00 del dissabte 13 de març i fins a les 22:00 del diumenge 14 de març, les persones participants podran fer de manera individual l’activitat que més els agradi (anar amb bici, caminar, córrer, nedar) i compartir l’experiència de manera col·lectiva.

Els i les participants poden triar entre dues modalitats mínimes de recorregut lliure durant el període de la carrera: 1 km a peu o 5 km corrent o en bicicleta, registrant-se a través de la app esportiva de descàrrega gratuïta STRAVA Per inscriure’s és necessari adquirir un dorsal que tindrà un cost mínim d’1 €. Qui vulgui fer aportacions per un major import o bé col·laborar sense realitzar les proves, també podrà fer-ho apuntant-se.

Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web www.enbicisenseedat.cat  i a https://www.rockthesport.com/es/evento/la-gran-pedalada- on trobareu tota la informació sobre les modalitats i com participar en aquest context de virtualitat. A més l’entitat compta amb un esdeveniment creat a Facebook i també perfils a INSTAGRAM i a TWITTER on podreu seguir-nos amb les etiquetes #AvancemJuntes i
#LaGRANpedalada

Més info
GUADALUPE FERNANDEZ
guadalupe@enbicisenseedat.cat
Tel: 661 560 960
www.enbicisenseedat.cat