Informació Sant Just Solidari

Notícies gener ’22 EBSE

PASSEJADES GENER

Normalment els capítols d’En Bici Sense Edat aturen les passejades durant el mes de gener per la climatologia, i aprofiten per realitzar totes les tasques derivades de l’organització de l’activitat.

En el cas de Sant Just vàrem decidir no aturar les passejades però si reduir-les per mirar de fer-les pel matí, excepte els equipaments que estiguessin interessats en fer-les per la tarda. Així s’ha fet però sovint hem hagut d’anul·lar passejades planificades, a causa de la situació pandèmica, ja que, amb els protocols actuals, en el moment que en un equipament hi ha una persona que dona positiu en Covid, passa a ser “vermell” i s’anul·len totes les activitats.

CONTACTE I COL·LABORACIONS AMB EQUIPAMENTS

La Residència Nuestra Señora de Lourdes reprenia les passejades a mitjans de gener però, precisament pel motiu descrit anteriorment, no ha pogut ser i esperem que millori la situació.

CONTACTE I COL·LABORACIONS AMB ENTITATS

El grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Madre Sacramento ha començat a acompanyar durant les passejades, sent una experiència molt positiva.

Amb els alumnes de l’INS, encara no hem pogut fer la formació i que comencin les passejades, donada la dificultat per la situació pandèmica.

FLOTA DE VEHICLES

Disposem dels 3 tricicles actius i aquest any no està prevista cap inversió en ampliar la flota.

ACTES I ESDEVENIMENTS

Per la situació pandèmica, l’ajuntament ens va indicar que millor no participar als actes de la cavalcada de reis i no ho vàrem fer.

COL·LABORACIÓ AMB l’AJUNTAMENT

Des del departament de mobilitat de l’Ajuntament, ens hem posat en contacte amb el nou tècnic per tal d’alinear-nos i rebre suport i informació per a la millora de la seguretat vial. Durant el mes de febrer ens reunirem per tractar diversos temes. Tot i així per part del departament de mobilitat, ja s’han avançat i realitzat millores en la senyalització que feia temps estaven pendents de fer.

També l’Ajuntament ha realitzat millores en el pàrquing que cedeixen al projecte; han fet una nova rampa d’accés, incorporat un gual, i arreglat el pany i la porta.

AGENDA

Els propers actes i esdeveniments destacats son:
8 de febrer. Sessió informativa online per a noves persones voluntàries.
20 de febrer. Trobada Voluntariat
25 de febrer (17h a 19h). Curs de voluntariat (sessió teòrica online) i el 26 pràctiques.
26 de febrer (16h30). Rua de carnestoltes
12/13 de març. La Gran Pedalada
20 de març. Magic Line Sant Joan de Déu.

ESTADÍSTIQUES GENER

Passejades realitzades: 47
Passejades anul·lades: 55
Persones passatgeres usuàries: 73
Persones passatgeres acompanyants: 6 (1 cuidadora + 5 familiars)
Hores de passejades: 94 h
Hores de voluntariat (altres): 13h

EQUIP VOLUNTARIAT
Conductores = 74
Acompanyants = 3
Altres tasques = 2
TOTAL = 79

(Gener 2022)