Informació Sant Just Solidari

Notícies juliol EBSE

PASSEJADES JULIOL

Aquest mes de juliol el ritme de passejades ha baixat una mica per la disponibilitat del voluntariat. Tot i així s’ha sortit cada dia, de vegades només de matí o de tarda, excepte 6 dies.

TROBADA DE VOLUNTARIAT

El passat 4 de juliol vàrem realitzar la trobada de voluntariat de l’Associació En Bici Sense Edat. En aquesta ocasió es va celebrar a “casa nostra”, al Capítol de Sant Just. Varen venir voluntàries dels capítols de Barcelona, Terrassa, Granollers i com no, de Sant Just.

La trobada va començar amb el grup de voluntariat dels capítols, excepte el de Sant Just, partint en bicicletes i tricicles des dels Jardinets de Gràcia de Barcelona, fins a Palau Reial, on un grup de voluntaris de Sant Just els esperàvem. Un cop junts vàrem anar tots plegats fins a les Escoles, on ens esperava un refrigeri i es va celebrar la trobada, intercanviant experiències, fent jocs, parlaments de presentació i comiat fins la propera.

Va ser tot un èxit, una jornada molt agradable i familiar, on fer “pinya” i saber més uns dels altres.

Agrair a Sant Just Solidari l’organització i a l’Ajuntament la cessió de l’Espai de Les Escoles.

PARTICIPACIÓ AL SANT’S MARKET

El passat dissabte 3 de juliol, va tenir lloc una nova edició del mercat “Sant’s Market” al parc de Torreblanca. Hi vàrem estar presents per fer difusió del projecte, tant per informar a possibles persones usuàries com a persones que es volguessin fer voluntàries.

CONTACTE I COL·LABORACIONS AMB EQUIPAMENTS

  • Centre Ocupacional Asproseat. És un centre on anem habitualment i que, durant el mes de juliol, ha fet una aturada en l’activitat amb nosaltres.
  • Residència Vitalia. Hem anat regularment fins les darreres dues setmanes de juliol, on hem cessat l’activitat per l’empitjorament de les dades de la pandèmia.
  •  Sant Joan de Déu Serveis Socio Sanitaris. Hem anat regularment durant tot el mes als 3 “equipaments” que tenen, Llar Residència, Hospital de dia i Socio Sanitari.
  • Mil·lenari. Hem fet les passejades quan alguna usuària s’ha apuntat.
  • Accent Social. Hem començat les passejades amb les persones usuàries a qui Accent Social, contractada per l’ajuntament, ajuda.
  • Residència Cral. El 2 de juliol vàrem començar les passejades amb la residència, però degut a l’empitjorament de la pandèmia, ho vàrem aturar només fent-ne una.

PROPER CURS DE VOLUNTARIAT

L’Associació En Bici Sense Edat ha programat un nou curs de voluntariat per al proper divendres 1 d’octubre, a veure si durant el setembre aconseguim persones interessades.

CALENDARI MES D’AGOST

Durant el mes d’agost la majoria de capítols fan aturada. En el nostre cas, hem decidit proposar al voluntariat fer alguna passejada segons la seva disponibilitat. Un cop enviat el formulari i fet el calendari, la previsió és de fer 48 sortides ofertades (sortir 12 dies de matí o tarda)

INFORMACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ EN BICI SENSE EDAT

Durant el mes de juliol ha començat la prova pilot a Castelldefels, gestionada per l’associació i amb la previsió que comenci un nou capítol allà.

ESTADÍSTIQUES JULIOL

Sortides ofertades: –
Sortides realitzades: –
TOTAL passatgers: – (- persones grans + – persones amb alguna D. + – familiars)
Edat passatger més petit: – anys
Edat passatger més gran: – anys
TOTAL voluntàries participants: –
TOTAL hores de passeig: – h

EQUIP VOLUNTARIAT

Conductores: 52
Acompanyants: 2
Altres tasques: 3
Total: 57

(Agost 2021)