Informació Sant Just Solidari

Notícies juny EBSE

PASSEJADES JUNY

Aquest mes de juny hem continuat amb el mateix ritme de passejades, intentant cada dia matí i tarda i 2 tricicles, tot i que també ens han quedat algunes franges sense servei per la disponibilitat del voluntariat que tot i ser molt bona, som els que som…

CAMPANYA “ET NECESSITEM”

Hem fet l’empenta forta de la campanya, hem distribuït fulletons per botigues i al departament de comunicació de l’Ajuntament, que ens ha ajudat a distribuir-los als equipaments municipals.

També hem dissenyat uns pòsters pel mateix motiu.

CURS DE VOLUNTARIAT

El divendres 11 de juny, es va celebrar, per part l’Associació En Bici Sense Edat, una formació teòrica comuna per a persones interessades en el voluntariat del projecte, de qualsevol dels capítols actius i que comencen (Sant Just, Terrassa, Castelldefels, Cardedeu i Granollers).

Del nostre capítol han realitzat la formació 9 persones, que durant les setmanes posteriors, han anat fent les pràctiques i ja s’han incorporat.

Benvingudes!

COL·LABORACIÓ AMB L’INSTITUT DE SANT JUST

El tercer i darrer grup de l’alumnat  de 4t de l’ESO, que va fer la formació el passat 28 d’abril, ja ha acabat les passejades i per tant, hem acabat la col·laboració durant aquest curs.

La valoració és molt i molt positiva, és cert que la tasca d’organització de les passejades afegint els grups d’acompanyaments és molt més costosa en dedicació, però ha valgut la pena.

Pensem que continuarem el proper any.

CONTACTE I COL·LABORACIONS AMB EQUIPAMENTS

Els dies 14 i 18 de juny, durant tot el matí, vàrem anar a l’Escola Municipal d’Educació Especial Virolai (EMEE Virolai) de Cornellà de Llobregat.

Es van posar en contacte amb nosaltres un mes abans per si voldríem participar en les activitats de fi de curs, fent passejades a nens i nenes amb diversitat funcional i de molts diferents afectacions.

Es tractava de fer passejades curtes, valorant en tot moment la seva reacció i benestar.

L’experiència va ser increïble, tant pels nenes i nenes, formadores, cuidadores i voluntariat que vàrem anar!

El darrer dia hi havia el tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Cornella, i vàrem aprofitar per ensenyar-li i explicar el projecte, animant-lo a fer el possible per instaurar-lo a Cornellà.

INFORMACIÓ A MITJANS

TROBADA DEL VOLUNTARIAT

El proper 4 de juliol farem, com es fa de manera habitual, una trobada entre el voluntariat que vulgui/pugui assistir des de qualsevol capítol del projecte.

En aquesta ocasió la trobada serà a Sant Just, a la seu de Sant Just Solidari, aprofitant el magnífic espai a l’aire lliure de Les Escoles.

CALENDARI MES DE JULIOL

El mes de juliol baixarem l’activitat per menys disponibilitat del voluntariat i perquè algun equipament (com el centre ocupacional Asproseat) no farà sortides.

ESTADÍSTIQUES JUNY

Sortides ofertades: –
Sortides realitzades: –
TOTAL passatgers: – (- persones grans + – persones amb alguna D. + – familiars)
Edat passatger més petit: – anys
Edat passatger més gran: – anys
TOTAL voluntàries participants: –
TOTAL hores de passeig: – h

EQUIP VOLUNTARIAT

Conductores: 52

(Juliol 2021)