Informació Sant Just Solidari

Notícies maig ’23 EBSE

Passejades maig

Continuem amb la tendència dels darrers mesos, sortint per norma general 2 tricicles, això sí, pràcticament cada dia.

A més de les nostres passejades habituals, hem participat a la Kidical mass i a la bicicletada de Sant Boi de Llobregat, permetent a les usuàries d’aquell dia tenir una experiència diferent.

Equip de Voluntariat

El dia 12 vàrem fer la nova formació de voluntariat teòrica, i el dia 16, la pràctica on voluntaris amb experiència, la Teresa i el Ricard, van acompanyar i ajudar a la formació de les noves membres de l’equip: Mireia, Vanessa, Francesc, Carla i Toni. Felicitats i benvinguts/des a l’equip de voluntariat!

Beneficiàries

Hem passejat amb usuàries de: Residència Hogar Nuestra Señora de Lourdes / Residència Vitalia / Residència CRAL / Residència Quida’m / Sant Joan de Déu Socio Sanitari (Hospital de Dia, Llar Residència i Socio Sanitari) / Centre Ocupacional Asproseat Asproseat / Residència Mas Luhí – APIP-ACAM / Residència La Mallola / persones particulars del nostre municipi.

Flota de vehicles

La nostra flota de 3 vehicles i 2 bicicletes va aguantant a l’espera de l’aturada d’agost, on es farà una revisió i posada a punt a fons.

Equips de Treball / nous projectes

Projecte “Objectiu 10.000”
Aquest equip s’ha format per aconseguir els fons necessaris per a la compra d’un nou tricicle que, en aquest cas, està especialment dissenyat per tal que les usuàries puguin participar en la conducció. Es tractaria d’un nou servei que ajudaria a afavorir les capacitats de moltes persones habitualment usuàries del nostre servei d’acompanyament.

Col·laboracions (institucions, entitats, empreses…)

Hem anat rebent informació de persones usuàries per part del CAP de Sant Just.

Informació de l’Associació En Bici Sense Edat

Actes i Events

  • Kidical Mass. 07/05 – Hem anat d’excursió a Barcelona a participar en la passejada reivindicativa https://kidicalmass.cat conjuntament amb EBSE Barcelona.
  • Passejada amb bicicleta a Sant Boi. 14/05 – Hem anat d’excursió a Sant Boi, pel parc agrari del Llobregat, per a participar en la passejada amb bicicleta que organitzava el club ciclista i l’ajuntament de Sant Boi. http://sbesports.cat/esdeveniments/passejada-amb-bicicleta

Informació de l’Associació En Bici Sense Edat

L’Associació continua a la cerca del suport i de la sostenibilitat, i amb la nova junta, continua donant suport a les entitats dinamitzadores del programa En Bici Sense Edat als municipis de Catalunya on es troben.

Agenda

  • 1/6 – Participació en la caminata popular organitzada pel CAP de Sant Just i l’Ajuntament.
  • 23/6 – Acompanyament a la flama del Canigó en el seu viatge cap a Sant Just.

Estadístiques maig

Passejades
Passejades realitzades: 98
Passejades anul·lades: 14

Passatgeres totals: 220
Usuàries grans: 119
Usuàries amb diversitat funcional: 76
Usuàries amb malaltia (mental, degenerativa…): 6
Persones passatgeres acompanyants: 13 (7 cuidadores + 6 familiars)

Dones 63,2% | Homes 36,8% | Més gran: 102 anys | Més petita: 7 anys

Dedicació: 239 h
Hores de passejades: 196 h
Hores de voluntariat (altres): 41 h

Equip voluntariat a 31/05/2023
Conductores = 89
Acompanyants = 2
Total = 91

(Juny 2023)