Informació Sant Just Solidari

Notícies maig EBSE

PASSEJADES MAIG

Aquest mes de maig ha estat molt actiu, hem estat fent passejades pràcticament cada dia matí i tarda, donant servei a les persones particulars, residents del Mil·lenari, Centre Ocupacional Asproseat, Sant Joan de Deu Serveis Socio Sanitaris i des del dia 19, a la residència Vitalia.

Tot i que la resposta del voluntariat ha estat molt bona, ens ha quedat algun matí i/o tarda sense servei, i hem decidit engegar una campanya per a la captació de voluntariat.

CAMPANYA “ET NECESSITEM”

Des de Sant Just Solidari decidim començar aquesta campanya de captació de persones voluntàries, i ho fem cap a finals del mes de març, amb la creació d’un fullet explicatiu que distribuïm pel poble i també per les xarxes.

Es fa difusió per les xarxes i també modifiquem i adeqüem el web de Sant Just Solidari per tal que el projecte agafi visibilitat.

Ràdio Desvern ha fet una entrevista el 31 de maig a Carles Sánchez, coordinador del projecte, i a Lluís Casals, president de Sant Just Solidari. La podeu escoltar seguint l’enllaç

Hem dissenyat i creat un fullet explicatiu específicament adreçat a les persones que es vulguin fer voluntàries i que repartirem per equipaments i per botigues del poble.

CURS DE VOLUNTARIAT

El proper 11 de juny, de 17 a 19h, l’Associació En Bici Sense Edat ofereix una formació (la part teòrica) per les noves persones que vulguin fer-se voluntàries a qualsevol capítol (Barcelona, Terrassa, Sant Just…)

Aprofitem sinèrgies per tal que el futur voluntariat de Sant Just el pugui fer i la part pràctica del curs, ja la realitzarà al nostre poble.

Podeu reservar plaça per a la formació en aquest formulari

COL·LABORACIÓ AMB L’INSTITUT DE SANT JUST

El segon grup de l’alumnat de 4t de l’ESO, que va fer la formació el passat 28 d’abril, ja ha començat les passejades d’acompanyament. L’experiència està sent molt positiva.

CONTACTE AMB ELS EQUIPAMENTS

Mantenim una reunió amb la Treballadora Social de l’Ajuntament per fer seguiment del projecte, i des d’allà informen a l’empresa de Servei d’atenció domiciliària a Sant Just (Accent Social), per tal que es posin en contacte amb nosaltres per començar a donar-ne servei.

El dia 27 ens reunim amb la Delegada Social d’Accent Social i preparem tota la documentació i casuístiques per començar a donar servei a persones particulars que l’Ajuntament de Sant Just ajuda mitjançant Accent Social.

D’altra banda, restem a l’espera que les residències Cra, Quida’m i Nuestra Señora de Lourdes ens avisin per organitzar i començar les passejades.

INFORMACIÓ A MITJANS

El 27 de maig, al telenotícies comarques de la cadena TV3, va aparèixer un petit reportatge del Capítol de Barcelona que podeu veure aquí

CALENDARI MES DE JUNY

Tot i la fantàstica predisposició del nostre voluntariat, hi haurà dies durant el mes de juny que no podrem donar servei per manca de voluntariat, és per aquest motiu que necessitem fer créixer el voluntariat.

ESTADÍSTIQUES MAIG

Sortides ofertades: –
Sortides realitzades: –
TOTAL passatgers: – (- persones grans + – persones amb alguna D. + – familiars)
Edat passatger més petit: – anys
Edat passatger més gran: – anys
TOTAL voluntàries participants: –
TOTAL hores de passeig: – h

EQUIP VOLUNTARIAT

Conductores: 46
Acompanyants: 5 grups INS
Altres tasques: 4
TOTAL: 51

(Juny 2021)