Informació Sant Just Solidari

Notícies novembre ’23 EBSE

Passejades novembre

El novembre ha continuat a bon ritme i amb la tendència dels mesos anteriors.

Equip de Voluntariat

Els 3 darrers membres que mancàven de fer les pràctiques que van realitzar la darrera formació, han realitzat les pràctiques s’han incorporat a l’activitat. Benvingudes!

Equips de Treball / nous projectes

Actualment tenim actius els equips de treball de “Mecànica”, “Call Bici”, “Mediateca”, “Objectiu 10.000” i “Històries”

Beneficiàries

Hem passejat amb usuàries de: Residència Hogar Nuestra Señora de Lourdes / Residència Vitalia / Residència CRAL / Residència Quida’m / Sant Joan de Déu Socio Sanitari (Hospital de Dia, Llar Residència i Socio Sanitari) / Centre Ocupacional Asproseat Asproseat / Residència Mas Luhí – APIP-ACAM / Residència La Mallola / persones particulars del nostre municipi.

Actes i Events

  • Els Karts. En aquesta 46ena edició, l’organització dels Karts de Coixinets ens ha permès donar visibilitat al projecte, fet que fem ininterrompudament des que va començar el projecte.Moltes gràcies per fer-ho possible. Llegir més…
  • 1r Aniversari EBSE Cornellà. El 28 de novembre, la Fundació Dependents, impulsora i grup motor del capítol EBSE Cornellà, ens convida a la celebració del seu primer aniversari, intercanviem experiències i consolidem les nostres habituals col·laboracions.

Col·laboracions (institucions, entitats, empreses…)

Projecte d’Aprenentatge i Servei (APS). Ajuntament de Sant Just.
Com indica el seu nom, l’APS significa aprendre mentre oferim un servei. Aquest servei permetrà als joves trobar la manera de fer alguna cosa útil pel nostre entorn (poble, ciutat, comunitat…). Així doncs, mentre treballem per a una societat més col·laboradora i solidària, aprenem un seguit de valors, conceptes, habilitats i maneres d’entendre la vida que potser desconeixíem. Aquest projecte liderat pels centres de secundària i l’Ajuntament, pretén promoure el vincle del jovent amb el teixit associatiu o serveis del poble i fer-lo partícip de la transformació social.

Sant Just Solidari ha col·laborat en diverses ocasions amb els centres de secundària de Sant Just per dur a terme el projecte d’aprenentatge i servei. Des d’aquest any, l’Ajuntament dona suport a la iniciativa facilitant la comunicació entre les diferentes entitats solidàries del municipi i els centres de sedundària.

Estadístiques novembre

Passejades programades: 99
Passejades realitzades: 91
Passejades anul·lades: 8

Passatgeres totals: 209
Usuàries grans: 119
Usuàries amb diversitat funcional: 74
Usuàries amb malaltia (mental, degenerativa…): 4
Persones passatgeres acompanyants: – (9 cuidadores + 3 familiars)

Dones 59% | Homes 41% | Més gran: 102 anys | Més petita: 18 anys

Dedicació del voluntariat: 218h
Activitat de passejades: 182h
Altres activitats de voluntariat: 36h

Equip voluntariat a 30/11/2023
Conductores = 99
Acompanyants = 2
Total = 101

Podeu consultar més notícies d’EBSE Sant Just al web d’En Bici Sense Edat