Informació Sant Just Solidari

SJS celebra la festa del voluntariat

El passat divendres 3 de maig vàrem celebrar la festa/trobada del voluntariat d’EBSE Sant Just.

Es tractava d’una trobada de germanor, on Sant Just Solidari ha volgut reconèixer i agrair la implicació i la dedicació del voluntariat en el projecte d’En Bici Sense Edat, així com aprofitar per trobar-se i gaudir d’una bona estona en bona companyia, bona música, i amb un sopar de pica-pica.

Concert Mel&Jan

El duet Mel&Jan, acompanyats de la Mireia i en Jordi, van actuar oferint un concert de versions. Els Tallers de música de Sant Just van cedir l’espai i l’equip per fer-lo possible. Un agraïment molt especial a tots ells.

Presentem el projecte “Històries”

Fa molt temps que l’equip de voluntariat “Històries” treballa en recopilar, entrevistar, redactar i preparar històries de vida d’algunes de les persones que acompanyem mentre fem l’activitat de passejades.

Es va aprofitar aquest esdeveniment per presentar les primeres històries, tant les “Històries de Vida” com les “Experiències de passejades”, que ja es troben publicades al web de Sant Just Solidari.

La Pilar Carceller ens va delectar llegint una emotiva història, la de la Conxita Herranz.

Posem nom al “tàndem”

El nostre nou tricicle “tàndem” no tenia nom… i prèvia enquesta a tot el voluntariat, on es van proposar noms i posteriorment es van votar, vàrem seleccionar com a finalistes, els tres noms més votats. I aprofitant la festa es va fe la votació final per triar el nom guanyador, que va ser “Little Harley”