Informació Sant Just Solidari

Video conferència amb Camoapa

El dia 25 de juliol de 2018 vam poder parlar amb els nostres amics de Camoapa. Ramón Mendoza, representant de Sant Just Solidari a Camoapa, Heberto Mejía, president d’ASODHERMU, i Juan Carlos Duarte, director de Ràdio Camoapa, tots ells persones compromeses amb l’entitat ens van anar explicant com es va generar el conflicte i el seu desenvolupament fins a dia d’avui.

Al llarg de la conversa, van poder explicar com estan vivint aquesta situació tan greu, les pors i els neguits que tenen i la seva preocupació pel futur, en definitiva la resolució del conflicte.

El fet de poder dialogar, tant per a ells com per a nosaltres, va ser com estar asseguts al voltant de la mateixa taula. El caliu de l’amistat genera esperança, per això van agrair molt aquest moment de comunicació amb totes les persones assistents.

Una vegada més els hi vam fer saber que estem al seu costat, que no oblidem que és el nostre poble germà. Com a entitat continuem atents als esdeveniments i en contacte amb els nostres amics de Camoapa.