Informació Sant Just Solidari

EBSE. La represa

Aturada per la Covid-19

 

Amb el començament de l’Estat d’Alarma vàrem aturar l’inici de l’Activitat amb la primera residència prevista de Sant Just, Vitàlia.

El voluntariat del projecte s’ha mantingut en contacte, s’ha fet difusió de les diferents iniciatives solidàries que han sorgit, com el suport a Càritas Sant Just, i el voluntariat a qui li mancava fer el curs teòric l’ha fet mitjançant videoconferències.

 

 

 

Nou espai per al tricicle

 

L’Ajuntament de Sant Just ha cedit un espai per guardar el tricicle i els materials necessaris per a l’activitat. Es tracta del petit edifici annex a les Escoles conegut com a “Casa Costa”

 

 

 

Extensió d’EBSE per Catalunya

D’altra banda, des de l’Associació En Bici Sense Edat, a la qual estem afiliats, s’ha estat treballant en el desenvolupament de la mateixa, per tal d’afavorir l’aparició d’altres capítols, com el de Sant Just, per tot el territori Català.

 

Protocol Covid-19

L’Associació ha preparat per al voluntariat, un protocol molt detallat per a la prevenció davant el COVID durant les passejades. Aquest protocol s’ha enviat al voluntariat, es troba imprès al tricicle i pren totes les mesures per poder fer els passejos amb total seguretat cap a les usuàries i el voluntariat.

El podeu descarregar clicant a Protocol Covid-19

 

La represa

A l’acabament de l’estat d’alarma, hem parlat amb l’Ajuntament per reprendre l’activitat i hem quedat que, en un principi, no anirem als equipaments de residències de gent gran. La idea és que durant el mes de juliol es facin passejos del voluntariat per poder practicar i passejar a persones particulars que vulguin gaudir del projecte. Recordem que va adreçat a persones que no poden anar en bicicleta per sí mateixes ja siguin persones grans i/o amb alguna discapacitat.

Hem parlat amb l’Ajuntament de començar pels pisos del Mil·lenari.

El dia 30 de juny hem reprès l’activitat dels passejos, hem dut a l’Isaac. Hi han participat 2 persones voluntàries.

 

Des d’aquí fem una crida a totes aquelles persones a qui pugui interessar, ja sigui per a elles, per a un familiar i/o conegut… que es posin en contacte amb nosaltres, trucant al telèfon de Sant Just Solidari, 934 736 584, enviant un correu al coordinador del projecte, carles.sd@enbicisenseedat.cat , o al formulari del web de Sant Just Solidari.

(Juliol 2020)