Informació Sant Just Solidari

Vols formar part de l’equip de voluntariat del nostre projecte d’En Bici Sense Edat?

En Bici Sense Edat a Sant Just Desvern és un dels projectes de Sant Just Solidari que, mitjançant un programa de voluntariat social, vol retornar la capacitat d’anar en bicicleta i fer “sentir el vent a la cara” a persones grans i/o persones amb diversitat funcional.

Busquem estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida el benestar i la salut d’aquests col·lectius, a partir de la millora de la seva mobilitat i l’acompanyament.

Ja estem en marxa però necessitem ampliar la família del voluntariat, i aquí hi entres tu…

Pots fer-ho ja sigui conduint els tricicles, acompanyant durant les passejades amb la teva bici, fent tasques de gestió, comunicació, mecànica…

Només has de tenir més de 18 anys (en el cas de conduir el tricicle) i ganes d’ajudar mentre fas una activitat lúdica, senzilla, innovadora i saludable. Suma’t al nostre equip de voluntariat! Et necessitem!

El temps de dedicació el marques tu en tot moment. Tindràs una flexibilitat màxima.

Tot aquell que vulgui formar part de l’equip de voluntariat d’En Bici Sense Edat ha de realitzar un curs de formació gratuït.

La formació té dues parts: una primera part teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

PRÒXIM CURS DE FORMACIÓ (Fes click a la foto)